[PDF] Bilinmeyen Bir Kadinin Mektubu eBook

Bilinmeyen Bir Kadinin Mektubu Book in PDF, ePub and Kindle version is available to download in english. Read online anytime anywhere directly from your device. Click on the download button below to get a free pdf file of Bilinmeyen Bir Kadinin Mektubu book. This book definitely worth reading, it is an incredibly well-written.

Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu - Bir Kadının Hayatından 24 Saat

Author : Stefan Zweig
Publisher : Can Yayınları
Page : 83 pages
File Size : 29,32 MB
Release : 2022-04-01
Category : Antiques & Collectibles
ISBN : 9750745086

GET BOOK

Stefan Zweig’ın 1920’li yıllarda kaleme aldığı “Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu” ve “Bir Kadının Hayatından 24 Saat” adlı öyküler okuru insan ruhunun dehlizlerine doğru bir yolculuğa çıkarıyor: Ruhta iz bırakan anlar, insanın yazgısını değiştiren karşılaşmalar, yenilgiler ve hayal kırıklıkları insanın varlığını esir alan tutkunun farklı veçheleri ekseninde öyküleniyor. Zweig’ın öyküleri insan psikolojisine dair derinlikli gözlem gücünü her satırda bir kez daha hissettiriyor.

Bilinmeyen Bir Kadinin Mektubu

Author : Stefan Zweig
Publisher :
Page : 68 pages
File Size : 26,19 MB
Release : 2019-03
Category : German fiction
ISBN : 9786053606604

GET BOOK

"Stefan Zweig Bilinmeyen Bir Kadinin Mektubu (Brief einer Unbekannten) adli uzun öyküsünü 1920'li yillarin ilk yarisinda kaleme aldi. Bilinmeyen Bir Kadinin Mektubu'nun kadin kahramanini sadece uzun bir mektubun yazari olarak taniyoruz. Kadinin hayati boyunca sevmis oldugu erkek için kaleme aldigi bu mektubun "gönderen"inin adi yoktur. Mektubun basinda tek bir hitap vardir: "Sana, beni asla tanimamis olan sana". Kadin büyük tutkusunu hep bir "bilinmeyen" olarak, yani tek basina yasamaya razidir, bu ask öyküsünde "taraflar" degil, sadece tek bir "taraf" vardir. Böylesine, gerçek anlamda ask denilebilir mi? Zweig okurunu, bir kez daha, insan psikolojisinde esine pek rastlanmayan bir yolculuga davet ediyor. Bu yeni yolculugun sonunda "mutlak ask" kavraminin simdiye kadar bilinmeyen kiyilarina varmayi amaçlamis olmasi da bir ihtimal!"--Back cover.

Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu

Author : Stefan Zweig
Publisher : S.K
Page : 50 pages
File Size : 31,21 MB
Release : 2018-08-05
Category : Fiction
ISBN :

GET BOOK

Stefan Zweig'in dünyaca çok okunan eserlerinden Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu Google Book'da siz değerli okuyucularla buluştu.

Mechul Bir Kadinin Mektubu

Author : Stefan Zweig
Publisher :
Page : 56 pages
File Size : 48,14 MB
Release : 2013-05-01
Category : German fiction
ISBN : 9789751033253

GET BOOK